Taxi Stand Steel Band

Boka oss

Vill du förgylla din fest eller har andra planer på något annat evenemang med svängiga heta rytmer? Ring Katri Lyytikäinen på 076-2209564 eller fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss fortast möjligt för att resonera oss fram till ett bra upplägg.

Nyhet!

Kom till vår replokal och prova på i en intensiv-workshop med kompis- eller arbetsgänget.

Om oss

Taxi Stand Steel Band finns i Stockholm och består av 12 personer som spelar västindiska toner på steelpan. Bandet har funnits sedan 2005. Vår sättning omfattar utöver steelpans även trummor och percussion.

Vi vill bli fler

Har du spelat steelpan tidigare eller har spelat/spelar slagverk? Hör av dig till Lennart Schoug, mobil 070-5566232.

Gimme Hope Joanna

Kommentarer

Skriv en kommentar

Taxi Stand Steel Band
Copyright © 2020 Taxi Stand Steel Band              XHTML RSS